EASY NATURAL GLAM MAKEUP TUTORIAL + MAKEUP TIPS | CAMILIANOH

Share
Embed
  • 
    Loading...
  • Published on:  1/4/2018
  • Hi guys ! im back here hehe , so video untuk kalini saya cuma recreate makeup look yg saya ada upload di instagram masatu and I ada ajar sedikit tips tentang makeup and I harap u olls tak delah nk kata banyak cakap la bosan ke apa ke sbb dah nama pun TIPS takkan nk cakap sepatah dua pulak kan ? HAHAHA .Maafkan saya kalau ada tersalah atau terkurang saya cuma ajar berdasarkan apa yg saya tahu je haha so okay lah semoga vid ni dapat membantu korang kay ! Kalau ada nak tegur pape sis sis sekalian sila lah DM ye tak perlu nk comment2 dkt bawah tu haha .K BYEFACE PRODUCT :BIO ESSENCE MIRACLE BIO WATERMYLARA 24K GOLD SERUM & MYLARA WATER DROP AQUA ESSENCEKATE TOKYO POWDERLESS LIQUID FOR COVER (code OC-B)BREENA BEAUTY BLENDING PEARL (black)SENDAYU TINGGI LIGHTWEIGHT CONCEALER (code 02)INNISFREE NO-SEBUM MINERAL POWDER EYEBROW PRODUCT :CATRICE BROW DEFINER (code 030)EYES PRODUCT :ELIANTO MONO EYESHADOW (code COCOA)SEPHORA COLOURFUL BLUSHER (code OH MY GOSH!)MAYBELLINE THE FALSIES PUSH UP ANGEL HYDROFUDGE WATERPROOFLIPS PRODUCT :ETUDE HOUSE DEAR DARLING WATER GELTINT (code RD301)TARTE TARTEIOT LIP PAINT (CODE delish)
Loading...

Comment